Maja Praktik Dag 3 – Madfoto

Madfoto

Både onsdag og noget af fredag har jeg arbejdet med madbillede. Jeg har taget tre madbilleder som er meget forskellige. jeg er også glad for at få prøvet en macro linse. Jeg synes det har været rigtig sjov at lave og jeg synes det er nogle fede billeder der er kommet ud af det.

Vaffel med bær

Jeg havde ved hjælp af internettet fået nogle ideer til hvad for nogle madbilleder jeg ville lave og så var det bare i gang. Jeg startede med at tegne nogle matematik tegninger på et stykke baggrund som jeg skulle bruge til det første billede. Det tog ret lang tid men det var ret hyggeligt. Når det var færdigt lagde jeg det på bordet og begyndte at lægge bærene som de skulle være. Så satte vi lys op og tog billederne. Jeg tog både billeder med og uden hindbær og med forskellige mængder af bær. Det jeg synes blev flottest var det i kan se her ved siden af. Jeg synes det er det bedste af madbillederne.

Blåbær billedet

Blåbær billedet var lidt anderledes fordi det skulle tages med macro linse. Vi stillede lyset op så der var en flash bagfra og så brugte jeg en lille strimle hvidt fotopapir som lavede lidt lys forfra når lyset bagfra reflekterede i det. Jeg tog både billeder med og uden vand på. Jeg tog også rigtig mange fordi jeg gerne ville have at det var det helt rigtige lys og mange af billederne blev meget mørke. Redigeringen gjorde billedet en hel del flottere der var meget mere farve efter redigeringen. det var rigtig sjovt at prøve at tage billeder med macro linse.

Smoothie billede

Smoothie billedet var det sværeste. Vi købte massere af smoothie så der var nok til en masse fejl. Jeg øvede mig på at kaste bærret ned med vand inden vi prøvede med smoothie. Når jeg havde fået nogenlunde styr på det så prøvede vi med smoothie. Vi tog en hel masse billeder og vi prøvede en hel masse gange. Det var lidt noget rod der var bare smoothie over det hele til sidst følte jeg. Redigeringen blev først lavet fredag fordi vi ikke havde nok tid onsdag og der var meget der skulle laves om. Det færdige billede er en blanding af 3 billeder som er sat sammen og så er baggrunden ændret. Det er også et et fedt billede synes jeg. rigtig sjovt at lave!